Hangtálak és hangvillák segítenek az elengedésben

Oldás rezgésekkel

Az elakadások mögött gyakran érzelmi kötések, berögződések, el nem engedett kudarcok és veszteségek állnak. A jótékony rezgések segítenek ezek oldásában, de akár az elindulásban is a vágyott cél felé.

Úgy érzed, képtelen vagy elengedni valamit? Elakadtál, és nem tudsz továbblépni?

Elakadtál, és nem tudod, hogyan tovább?
Szeretnél megérteni, és jobban kezelni egy nehéz helyzetet, vagy jobban átlátni mások szándékait?
Munkahelyi vagy párkapcsolati problémád van?
Tudni szeretnéd, merre halad az életed,
vagy hogy milyen döntést hozz?

Egy 60 perces találkozó során kártyák segítségével
# feltárjuk a helyzetet,
# megvizsgáljuk, mit tartogathat a jövő
# és megkeressük a megoldást.

Többféle kártyacsomagot is használok, és mindig igyekszem azt választani, amelyik az általad hozott témához, problémához leginkább illeszkedik. A Tarot kártyák mellett nagyon kedvelem az OH sorozat kártyacsomagjait, valamint a belső lelki tartalmainkat egészen egyedi módon ábrázoló Soulcards és az egyes szituációkban betöltött szerepeinkről mesélő Archetypes csomagot. Ez a sokféleség garancia arra, hogy biztosan megtaláljuk a kérdéseidre a válaszokat.

Amikor a rezgések segíthetnek

# Kudarcélmény feldolgozása
# Szakíts, veszteség, gyász megélése, feldolgozása
# Fájdalmas kötődések elengedése
# Negatív mintázatok oldása
# A belső motivávió, hit és önbizalom erősítése 
# A vágyott cél manifesztálása

MUNKA/KARRIER
ANYAGI HELYZET / PÉNZÜGYEK
EGÉSZSÉG
CSALÁD ÉS BARÁTOK
PÁRKAPCSOLAT
ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Mi történik a 60 perces alkalom során?

Először röviden beszélünk a konkrét problémáról, és megfogalmazunk egy olyan mondatot, vagy választunk egy kártyát, amely jól leírja, kifejezi azt a változást, amit el szeretnél érni. A leírt mondatot, illetve a kártyát a hangtálakba helyezve használjuk az oldó szertartás során.

Hogyan zajlik a szertartás?
Egy kényelmes kezelőágyon fekszel, ralaxálsz, és az elérendő célra koncentrálsz. Az ágy körül hangtálak rezegnek, ez a hangfürdő segít Neked az ellazulásban és 

 

az ezt követően pedig a kártyákon keresztül vizsgáljuk meg a szituációt. A különböző témákban (párkapcsolat, karrier, elakadás, konfliktus) összeállított kártyacsomagok, az inspiráló, elgondolkodtató képek segítenek Neked más szemüvegen keresztül is ránézni a helyzetre, és a korábbiaktól eltérő gondolatokat ébreszteni benned a megoldással kapcsolatban.
A kártyák értelmezésében természetesen én is részt veszek, és a meglátásaimal, javaslataimmal hozzájárulok ahhoz, hogy megtaláld a megoldást.

Így a beszélgetés végére egészen biztosan új felismerésekkel gazdagodsz majd, és tudni fogod, mi a következő lépés, amit meg kell tenned.

Az én utam

Különleges kapcsolatom van a kártyákkal

Nagy rajongója vagyok a kártyáknak – legyen szó játékkártyákról, tarot csomagokról vagy a coachinghoz, tréningekhez és terápiás célokra készített paklikról.

Már huszonévesen is komoly tarot-kártya gyűjteménnyel rendelkeztem, és a barátok, ismerősök gyakran megkértek arra, hogy „vessek nekik kártyát”. Az én szememben a kártya akkor sem elsősorban a jóslás eszköze volt, ehelyett inkább beszélgettünk, együtt gondolkodtunk a kártyák felett, aminek során hatalmas felismerések és meglepő megoldások születtek. Elterjedt, hogy „az Imre nagyon jókat mond a kártyából”, pedig a megoldás sokszor annak a fejében született meg, akinek a problémájára a lapokat kiraktuk. Mindehhez persze szükség volt a kártyalapokra, és az általam felvetett kérdésekre, ötletekre, javaslatokra.

És pontosan ugyanígy működik ez ma is. A megoldás mindig egy közös gondolkodás eredménye, ahol a kártyák szombolikája és az én tapasztatom segítenek a kliensnek a probléma megoldásában és a következő lépés megtételében.

Divi Real Estate Agent | Luxury Properties

Office

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

Phone Number

(255) 352-6258

Business Hours

24/ 7 / 365

Sign up to get latest news & Listings:

Do you need some help?

Vivamus eleifend mattis eu faucibus at felis eget. Tincidunt at ut etiam turpis consectetur euismod. Ullamcorper aenean sem sceleris que sed vel facilisi netus ut. Pharetra vitae sed ut sed sit pharetra sed. Sit sollicitudin potenti laoreet auctor non nunc. Quam viverra commodo vel adipiscing tortor ultricies.
Copyright © 2024 | Privacy Policy
Divi – Real Estate Agent