Horoszkópod elemzése

Asztrológiai tanácsadás

Születési képleted tartalmazza az összes választ a „miértekre”, magyarázatot ad a mintázatokra és az elakadásokra – mindemellett pedig ott van benne a megoldás is.

A horoszkópod térkép a személyiségedhez és kulcs a sorsod alakításához

Az asztrológia az önismeret és az életben felmerülő problémák megoldásának egyik legjobb, leghatékonyabb eszköze. A horoszkópod a személyiséged és a sorsod térképe: megmutatja, mit hoztál magaddal erre az életre, milyen erőforrásaid és lehetőségeid vannak, de tartalmazza az esetleges veszélyeket és problémákat is, melyekkel meg kell küzdened. Választ ad a miértekre, és emellett útmutatást nyújt a hogyanhoz: segít megtalálni a megoldást és a kiutat, legyen az egy nehéz helyzet, egy kapcsolati probléma vagy akár egy rossz szokás, berögződés.

Az azonban tőled függ, hogy a születési képletedben lévő „jeleket” hogyan éled meg, és a horoszkóp adta kereteken belül milyen irányba indulsz, mit és hogyan teszel. Az asztrológiai tanácsadás abban segít, hogy minél többet hozhass ki a horoszkópodból.

Tanácsadás: aktuális témák, problémák és döntések
(Pár)kapcsolati témák elemzése
Éves előrejelzés,
időminőség vizsgálat

Hogyan zajlik az asztrológiai konzultáció?

Az asztrológiai tanácsadás ára
első alkalom: 25 000 Ft
további alkalmak: 16 000 Ft

Ha első alkalommal keresel meg, szükségem lesz néhány háttérinformációra a horoszkópod elkészítéséhez, hiszen megbízható elemzést és tanácsadást csak a pontos születési képlet ismeretében lehet végezni. Ezért első lépésként küldök neked egy adatlapot, amely tartalmaz néhány kérdést életed edddigi eseményeivel, illetve a konkrét témáddal kapcsolatban – ennek visszaküldését követően tudom elkezdeni a munkát.

Ezután időpontot egyeztetünk egy kb. 75 perces konzultációra, amikor körbejárjuk az általad felvetett kérdést, problémát, és elmondom, mit mutat a horoszkópod ezzel kapcsolatban. Közben természetesen jegyzetelhetsz, de a legfontosabb üzeneteket írásban is elküldöm Neked.

A következő megkeresésnél természetesen már nem lesz szükség adatlap kitöltésére, elég, ha a bejelentkezésnél megadod a témád, illetve kérdésed, amire választ szeretnél kapni.

Jó, ha tudod

Nem jóslás, hanem a változás kulcsa

Problémából erőforrás

A horoszkóp elemzése az analógiás gondolkodáson alapul. Mindennek létezhet pozitív és negatív megélése – ugyanaz a szimbólum jelenthet problémát vagy erőforrást is. És épp ez az asztrológiai tanácsadás célja: felismerni a problémák, nehézségek mögöttes okait, és erőforrássá alakítani őket.
Egy születési képlet önmagában csak egy szimbólumtár – élettel annak az embernek a története tölti meg, akihez tartozik. Az elemzéshez éppen ezért szükség van a legfontosabb háttérinformációkra (élettörténet, a konkrét kérdés, probléma háttere). Felelős és valóban személyre szóló, előremutató tanácsadásra csak ezek ismeretében van lehetőség.

A horoszkópba van írva a jövőnk?

Sokan gondolják azt, hogy a jövőjük előre meg van írva, és mindez kiolvasható a horoszkópból. Ez azonban nincs így. A horoszkópábra a sorsunkat, a magunkkal hozott „csomagot”, a ránk váró feladatokat és az előttünk álló lehetőségeket mutatja. Az azonban, hogy mindebből mit, mikor és hogyan valósítunk meg, szabad akaratunk függvénye. A „mi fog velem történni a jövő hónapban?”, vagy a „mikor találom meg az igazit?” típusú kérdésekre tehát az asztrológia nem ad választ, azt azonban tudja jelezni, hogy mikor számíthatunk könnyebb vagy nehezebb időszakokra, mikor érdemes belevágnunk új dolgokba, vagy mikor kell jobban odafigyelnünk a egészségünkre, kapcsolatainkra vagy anyagi helyzetünkre.

Az én utam

Az analógiás gondolkodás a világképem alapja

Már egészen korán, általános iskoláskén megismerkedtem az asztrológiával, és néhány könyv elolvasását követően már 13-14 évesen elkészítettem – akkor még kézzel, sok-sok számítás útján – a saját magam és néhány családtagom horoszkópját.

Az asztrológiával való foglalkozás az ezt követő két évtizedben mint fontos hobbi volt jelen az életemben, mígnem 2011-ben beiratkoztam a Rákos Péter által alapított és vezetett Humanisztikus Asztrológiai Iskolába. Az itt töltött 5 év nem csak az asztrológiai praxist illetően adott nekem rengeteget, de az egész világlátásomat is alaposan átformálta.

Az analógiás gondolkodás a világképem alapjává vált, az asztrológiát pedig egy olyan alapvető eszköznek tekintem, amely képes megmutatni, hogyan tudjuk a problémaforrásokat erőforrásá, a gyengeségeket erősséggé, a nehézségeket kihívássá alakítani.

Ezért az asztrológiai elemzés, tanácsadás során is a változásra, fejlődésre helyezem a hangsúlyt.

KÉRDÉSED VAN?

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed van, vagy egyeztetni szeretnél velem, küldj üzenetet, add meg a telefonszámod, és visszahívlak.