Hangtálak és hangvillák segítenek az elengedésben

Oldás rezgésekkel

Az elakadások mögött gyakran érzelmi kötések, berögződések, el nem engedett kudarcok és veszteségek állnak. A jótékony rezgések segítenek ezek oldásában, de akár az elindulásban is a vágyott cél felé.

Úgy érzed, képtelen vagy elengedni valamit? Elakadtál, és nem tudsz továbblépni?

Gyakran előfordul, hogy nem tudunk elengedni valamit: egy rossz élményt, egy negatív mintázatot, egy elérhetetlen célt, vagy egy fontosnak hitt kapcsolatot.  Pedig rendszerint ezek a kötések, kötődések már csak fájdalmat, szenvedést okoznak, és felelősek azért, hogy elakadtunk, és képtelenek vagyunk tovább lépni.

A terápiás hangtálak, hangvillák rezgése képes kimozdítani ebből a megrekedt állapotból, és elindítani az elengedés útján. Tisztító, oldó hatásuk mellett pedig teremtő erejük is van: új célok elérésben is támogtást nyújtanak.

Általában már közvetlenül a kezelés után (de legkésőbb egy-két nap elteltével) érezni lehet egyfajta felszabadultság érzést, ami a változás első jele. A változás, az elengedés természetesen egy folyamat, amely a következő napokban, hetekben megy végbe, és amely támogatható további apró rituálékkal, szükség esetén pedig a kezelés megismétlésével.

Amikor a rezgések segíthetnek

# Kudarcélmény feldolgozása
# Szakíts, veszteség, gyász megélése, feldolgozása
# Fájdalmas kötődések elengedése
# Negatív mintázatok oldása
# A belső motivávió, hit és önbizalom erősítése 
# A vágyott cél manifesztálása

MUNKA/KARRIER
ANYAGI HELYZET / PÉNZÜGYEK
EGÉSZSÉG
CSALÁD ÉS BARÁTOK
PÁRKAPCSOLAT
ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Mi történik a 90 perces alkalom során?

Az első kb. 35-40 percben beszélgetünk a konkrét problémáról, és megfogalmazunk egy mondatot, vagy választunk egy kártyalapot, amely jól leírja, kifejezi azt a változást, amit el szeretnél érni. A leírt mondatot, illetve a kártyát a hangtálakba helyezve használjuk az oldó szertartás során.

Hogyan zajlik a szertartás?
Egy kényelmes kezelőágyon fekszel, ralaxálsz, és az elérendő célra koncentrálsz. Az ágy körül hangtálak rezegnek, ez a hangfürdő segít Neked az ellazulásban és abban, hogy rá tudj hangolódni a témádra. A hangtálakkal a csakráidon végighaladva beazonosítom azt az energiaközpontot, amelyik leginkább kötődik a témádhoz, és amelyiknek a kezelése segíthet az elakadás feloldásában. Ezt követően a hangtálakat, illetve speciális, az egyes csakrákhoz tartozó hangvilla-készletet használva kitisztítom az érintett csakrát (vagy csakrákat).
A szertartás 45 percig tart, ez idő alatt neked semmi más dolgod nincs, mint a témádra hangolódva pihenni, relaxálni, és átélni, befogadni azokat az érzéseket, képeket, testi érzeteket, amelyeket a kezelés előhoz belőled.

Az oldási szertartást követően 5-10 percben átbeszéljük a tanulságokat. Ekkor el tudod mesélni, hogy mit éltél át a kezelés során, és természetesen én is megosztom veled, hogy mit tapasztaltam.

A kezelés ára: 12 000 Ft
(fizethetsz készpénzzel és bankkártyával is)

Az én utam

Hiszek a rezgések gyógyító erejében

Zenekedvelő és több hangszeren is játszó emberként sokáig csak távolról élveztem a hangtálak rezgését – olykor elmentem egy-egy hangfürdőre, vagy hangfelvételről hallgattam hangtál meditációkat.

Aztán néhány évvel ezelőtt jelentkeztem az Ezokurzus Természetgyógyász Oktatási Központ által szervezett hangterápia tanfolyamra, és ez alapvetően megváltoztatta a viszonyomat a hangtálakkal és más hang- és rezgésterápiés eszközökkel.

Sorra vásároltam a különböző hangtálakat, hangvillákat, és a rezgések használata a mindennapjaim részévé vált. És úgy éreztem, ezt a jótékony, gyógyító hatást mások felé is közvetítenem kell, így a hangtálak használata része lett a segítőként végzett munkámnak.

Két évvel ezelőtt megnyitottam a Hangtál Masszázs Újbudát, ahol többféle egyéni és páros hangtál programra, és masszázzsal kombinált hangtál kezelésekre is várom a vendégeimet.

A rezgésekkel már rengeteg embernek segítettem stresszcsökkentésben, fizikai tüneteik enyhülésében, nehéz terhek és érzelmek elengedésében, elakadást okozó kötések oldásában.

KÉRDÉSED VAN?

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed van, vagy egyeztetni szeretnél velem, küldj üzenetet, add meg a telefonszámod, és visszahívlak.