A kártyalapok fellebbentik a fátylat

Tanácsadás kártyával

A kártyalapok segítenek átlátni a helyzetet, megérteni a rejtett folyamatokat, rálátni az okokra és a lehetséges következményekre, és meghozni a helyes döntést.

Olyan ember vagy, aki hisz abban, hogy a saját kezében van a sorsa, de most bizonytalan vagy egy helyzettel kapcsolatban?

Elakadtál, és nem tudod, hogyan tovább?
Szeretnél megérteni, és jobban kezelni egy nehéz helyzetet, vagy jobban átlátni mások szándékait?
Munkahelyi vagy párkapcsolati problémád van?
Tudni szeretnéd, merre halad az életed,
vagy hogy milyen döntést hozz?

Egy 60 perces találkozó során kártyák segítségével
# feltárjuk a helyzetet,
# megvizsgáljuk, mit tartogathat a jövő
# és megkeressük a megoldást.

Többféle kártyacsomagot is használok, és mindig igyekszem azt választani, amelyik az általad hozott témához, problémához leginkább illeszkedik. A Tarot kártyák mellett nagyon kedvelem az OH sorozat kártyacsomagjait, valamint a belső lelki tartalmainkat egészen egyedi módon ábrázoló Soulcards és az egyes szituációkban betöltött szerepeinkről mesélő Archetypes csomagot. Ez a sokféleség garancia arra, hogy biztosan megtaláljuk a kérdéseidre a válaszokat.

Témák és kérdések, amelyek esetén a kártya segíthet

# Hol tartok most? Merre halad az életem?
# Mi áll az elakadásaim, kudarcaim mögött?
# Milyen lépéseket kell tennem a siker elérése érdekében?
# Hogyan oldhatok meg egy nehéz helyzetet?
# Hogyan kezelhetek egy konfliktust?
# Milyen veszélyeket, lehetőségeket rejt a (pár)kapcsolatom?
# Milyen döntést hozzak?

MUNKA/KARRIER
ANYAGI HELYZET / PÉNZÜGYEK
EGÉSZSÉG
CSALÁD ÉS BARÁTOK
PÁRKAPCSOLAT
ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Hogyan zajlik a tanácsadás?

Először röviden beszélünk a konkrét problémáról, és arról, pontosan milyen témában kéred a kártyák segítségét, milyen kérdésre szeretnél választ kapni. Minél részletesebben beavatsz a témába, annál konkrétabb válaszokat, tanácsokat tudok majd Neked adni, de természetesen akkor is tudok segíteni, ha csak körvonalakban mondod el a problémát.

A kérdések megfogalmazása után kiválasztjuk azt az egy-két kártyacsomagot, amelyet használni fogunk az elemzés és tanácsadás során, a kártyák kihúzását és kirakását követően pedig beszélgetünk az egyes lapokról, a lapok jelentéséről és üzenetéről. A beszélgetés végére egészen biztosan nagyobb rálátásod lesz majd a problémára, és kezedben lesz a kulcs a megoldáshoz, döntéshez.

A tanácsadásra természetesen több kérdést, problémát is hozhatsz, hiszen a rendelkezésünkre álló időbe több téma átbeszélése is beleférhet.

A 60 perces tanácsadás ára: 14 000 Ft

Az én utam

Különleges kapcsolatom van a kártyákkal

Nagy rajongója vagyok a kártyáknak – legyen szó játékkártyákról, tarot csomagokról vagy a tanácsadáshoz és terápiás célokra készített paklikról.

Már huszonévesen is komoly tarot-kártya gyűjteménnyel rendelkeztem, és a barátok, ismerősök gyakran megkértek arra, hogy „vessek nekik kártyát”. Az én szememben a kártya akkor sem elsősorban a jóslás eszköze volt, sokkal inkább egyfajta csatorna a lelkünkhöz és a belső viágunkhoz, amely felfed rejtett dolgokat, és előhoz belőlünk olyan felismeréseket, amelyekre a kártyák nélkül talán sosem ébredtünk volna rá. 

Nem vagyok látnok, de a kártyákkal valamilyen egészen különleges kapcsolatom van. Úgy is mondhatnánk, hogy a kártyákban van az én szupererőm. És néha magam is elcsodálkozom azon, mennyire be tud találni egy-egy kártyalap, még akkor is, ha mindenféle előkészület nélkül csak úgy húzok egyet a csomagból.

A kártya számomra a rálátás, a megértés és az útmutatás eszköze. És ezt az eszközt kínálom Neked is a problémáid tudatosabb kezeléséhez és sikeres megoldásához.

KÉRDÉSED VAN?

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed van, vagy egyeztetni szeretnél velem, küldj üzenetet, add meg a telefonszámod, és visszahívlak.